Vernieuwen van webteksten en websiteadvies

Oude bekende

Totaal Installatie Groep is regionaal één van de duurzaamste totaalinstallatiebedrijven en heeft meer dan 175 jaar ervaring in de installatiebranche. Met deze jarenlange kennis en ervaring zetten zij zich in voor een betaalbaar en duurzaam woon- en werkklimaat. Daarbij staat het comfort binnen de leef-, werk- en woonomgeving bovenaan. Een aantal jaar geleden schreven we de webteksten voor de nieuwe website van Totaal Installatie Groep. Dat combineerden we met advies over de structuur, opmaak en het beeldmateriaal voor de verschillende webpagina’s. Nu, vier jaar later, klopte het bedrijf nogmaals bij ons aan. De destijds vernieuwende teksten waren wel weer toe aan een update én ze wilden de website aanvullen met projectbeschrijvingen. Iets wat precies in ons straatje past.

Nieuwe webteksten

Voor de invulling van de nieuwe website vroeg de opdrachtgever ons de webteksten te herschrijven en deze direct aan te passen op de website. Verder wilde de opdrachtgever ook advies voor de opmaak en het beeldmateriaal op de diverse webpagina’s, om de bezoeker van de website de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.
De teksten zijn informatief en prettig leesbaar dankzij de actieve schrijfstijl. Hierdoor is het voor bezoekers van de nieuwe website snel duidelijk wat Totaal Installatie Groep doet.

Naar wens van de klant

We startten met een intakegesprek om de exacte wensen voor de teksten helder in kaart te brengen. Op die manier wisten we waar de klant op wilde focussen. Vervolgens schreven we op basis van de input van de opdrachtgever, en onze uitgebreide achtergrondkennis van de installatiesector, de actief geformuleerde, informerende teksten over de Totaal Installatie Groep en de diensten die zij aanbieden. Deze vernieuwde webteksten vervingen wij op de website.

Tevreden opdrachtgever

De teksten zijn informatief en prettig leesbaar dankzij de actieve schrijfstijl. Hierdoor is het voor bezoekers van de nieuwe website snel duidelijk wat Totaal Installatie Groep doet. Zodra de opdrachtgever onze adviezen voor de opmaak en het beeldmateriaal heeft doorgevoerd, zien de webpagina’s er ook overzichtelijk en aantrekkelijk uit. De opdrachtgever gaf aan erg tevreden te zijn met ons advies en de geschreven teksten.