Over ons

Maak kennis met Stijlmeesters

Stijlmeesters houdt zich al 25 jaar bezig met redactie, vormgeving en conceptontwikkeling. Wij werken voor veel bedrijven en organisaties in de installatie-, bouw- en energiesector, de glastuinbouw maar ook voor lokale overheden en ondernemingsverenigingen.

Uneven Image
Uneven Image
even Image

Wij schrijven en creëren

Onze redacteurs en tekstschrijvers hebben een passie voor woorden. Wij schrijven informatieve en prettig leesbare artikelen voor magazines maar ook korte en pakkende teksten voor websites, brochures en andere campagnes. Vanuit een eerste idee of een eenvoudig concept ontstaan vaak prachtige en soms zelfs briljante uitwerkingen en volledige campagnes.

Wij ontwerpen en organiseren

Onze ervaring met vormgeving vertaalt zich in esthetische ontwerpen waarmee je effectief kunt communiceren. Effectief, maar altijd met een verrassende en eigentijdse invalshoek. Daarnaast zorgen wij dat de concepten, de campagnes en alle eindproducten die wij bedenken en realiseren ook op een juiste wijze en met een perfecte timing worden ingezet en uitgevoerd.

Onze missie

Hebben wij die? Natuurlijk! Bij Stijlmeesters gaan wij altijd voor een resultaat waarover jij én wij tevreden zijn. Wij vinden dat jij recht hebt op de crème de la crème als het gaat om goed communicerende vormgeving en teksten. Daarom noemt ons team zich ook Stijlmeesters; meesters van de stijl. Professionaliteit en integriteit staan bovenaan. Ons vakmanschap zorgt ervoor dat je jouw communicatiedoelstellingen realiseert.

Bondgenoten

Stijlmeesters deelt het kantoor met The MindOffice. Al ruim voor we in 2018 deze gezamenlijke werkplek betrokken, werkten we al intensief samen met The MindOffice. Sinds de verhuizing naar ons nieuwe pand aan de Schiedamsedijk zijn we - nog sterker dan voorheen - ‘Bondgenoten in Communicatie’.

The MindOffice is een full-service internet- & reclamebureau met een specialisatie in creatie, ontwerp en realisatie van offline en online communicatiemiddelen. Zij zijn onze bondgenoot in vele projecten waarin vorm, technische realisatie en content samenkomen.

Werken bij Stijlmeesters

Elke dag gaan wij met plezier en passie voor ons vak aan de slag. Werken als hobby, hoe mooi is dat? Misschien kunnen we ook van jouw inzet en creativiteit gebruikmaken om de communicatieplannen van onze klanten te realiseren!

Momenteel hebben we geen openstaande vacature, maar zodra we die hebben, komt hij hier te staan. Kun je niet wachten? Een open sollicitatie en jouw CV kun je altijd opsturen!

Waar we zeker voor open staan, zijn gemotiveerde stagiaires. Zoek jij een plek om ervaring op te doen voor de rest van je carrière? Laat het ons weten! Je kunt hier een afstudeeronderzoek doen en/of gezellig meewerken.

Mail jouw sollicitatie en CV naar rob@stijlmeesters.nl en we komen er zeker bij je op terug!

Team

Astrid Zoumpoulis- Verbraeken
Vakbladjournalist en copywriter
Esmée Keldermans
Project- en contentmanager
Jacob Ophof
Grafisch ontwerper en klankbord
Leo Hoekstra
Vakbladjournalist en redacteur
Nicole Carlier
Redacteur en social media specialist
Rob van Mil
Founder, projectmanager, conceptontwikkelaar en redactiespecialist