Over ons

Maak kennis met Stijlmeesters

Wij houden ons al ruim 25 jaar bezig met content, concept en advies. Wij werken voornamelijk aan opdrachten die raakvlakken hebben met innovatie, techniek, energietransitie en verduurzaming. Dit komt in belangrijke mate doordat onze opdrachtgevers veelal afkomstig zijn uit de bouw-, installatie- energie- en glastuinbouwsector. Al deze inhoudelijke werkzaamheden brachten ons veel kennis over deze vakgebieden, maar ook een uitgebreid netwerk. Zo is er binnen ons bureau een duidelijke passie ontstaan voor innovatie, verandering en duurzaamheid. We mogen inmiddels wel zeggen dat verduurzaming in ons Stijlmeesters-DNA zit.

Uneven Image
Uneven Image
even Image

Wij schrijven en publiceren

Onze redacteurs en tekstschrijvers hebben een passie voor woorden en bijpassende beelden. Wij schrijven informatieve en prettig leesbare artikelen voor magazines maar ook korte en pakkende teksten voor websites, social media, brochures en andere campagnes. Vanuit een eerste idee of een eenvoudig concept ontstaan vaak prachtige en soms zelfs briljante uitwerkingen in tekst en beeld voor volledige campagnes.

Wij bedenken en organiseren

Onze ervaring met content vertaalt zich in strategieën en planningen waarmee jij, onze klant, effectief kunt communiceren. Effectief, maar altijd met een doordachte en unieke invalshoek. Daarnaast zorgen wij dat we de concepten, adviezen, campagnes en alle eindproducten die wij bedenken en realiseren ook op een juiste wijze en met een perfecte timing inzetten en uitvoeren.

Onze missie

Hebben wij die? Natuurlijk! Bij Stijlmeesters gaan wij altijd voor een resultaat waarover jij én wij tevreden zijn. Wij vinden dat jij recht hebt op de crème de la crème als het gaat om goed communicerende vormgeving en teksten. Daarom noemt ons team zich ook Stijlmeesters; meesters van de stijl. Professionaliteit en integriteit staan bovenaan. Ons vakmanschap zorgt ervoor dat jij jouw communicatiedoelstellingen realiseert.

Bondgenoten

Stijlmeesters deelt het kantoor met The MindOffice. Al ruim voor we in 2018 een gezamenlijke werkplek betrokken, werkten we al intensief samen met The MindOffice. Sinds de verhuizing naar ons nieuwe pand aan de Schiedamsedijk zijn we - nog sterker dan voorheen - ‘Bondgenoten in Communicatie’.

The MindOffice is een full-service internet- & reclamebureau met een specialisatie in creatie, ontwerp en realisatie van offline en online communicatiemiddelen. Zij zijn onze bondgenoot in vele projecten waarin vorm, technische realisatie en content samenkomen.

Werken bij Stijlmeesters

Elke dag gaan wij met plezier en passie voor ons vak aan de slag. Werken als hobby, hoe mooi is dat? Misschien kunnen we ook jouw inzet en creativiteit gebruiken om de communicatieplannen van onze klanten te realiseren!

Waar we zeker ook voor open staan, zijn gemotiveerde stagiaires. Zoek jij een plek om ervaring op te doen voor de rest van je carrière? Laat het ons weten! Je kunt hier een afstudeeronderzoek doen en/of gezellig meewerken.

Mail jouw sollicitatie en cv naar rob@stijlmeesters.nl en we komen er zeker bij je op terug!

Team

Astrid Zoumpoulis- Verbraeken
Vakbladjournalist en copywriter
Esmee Keldermans
Project- en contentmanager
Lars van Mil
Journalist/tekstschrijver
Laura Timmermans
Journalist/tekstschrijver
Marco Pijper
Content creator en videomaker
Rob van Mil
Founder, conceptontwikkelaar en redactiespecialist