Over ons

Over ons

Jouw contentwensen bepalen hoe wij werken

Jouw boodschap vertalen naar doeltreffende content. Dat is wat ons drijft en waarmee wij jouw bedrijf of organisatie kunnen helpen. Wij zijn een gespecialiseerd en veelzijdig content- en communicatiebureau dat aan al jouw contentwensen kan voldoen. Of het nu gaat om aantrekkelijke webteksten, boeiende artikelen, persberichten, wervende teksten, fotoreportages of pakkende video’s; wij creëren content waarmee jij de aandacht trekt én vasthoudt. Bovendien helpen we je – als je dat wil – met het plannen, beheren en verspreiden van jouw content. Al deze werkzaamheden vallen onder onze vier pijlers: contentcreatie, contentmanagement, contentstrategie en contentmarketing.

Passie voor duurzaamheid en innovatie

Onze kennis en ervaring met het bedenken, beheren en creëren van content combineren we met onze passie voor duurzaamheid en innovaties. Wij kennen de wereld van de bouw en installatietechniek, we zijn thuis in de energietransitie en we zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in deze sectoren. Door die kennis voldoet onze content niet alleen qua vorm, maar ook inhoudelijk aan alle wensen die jouw organisatie en de doelgroep hebben.

Maak kennis met onze
Stijlmeesters

Nee, niet de zoon van

Lars
van Mil

Journalist/tekstschrijver
Dog whisperer

Laura
Timmermans

Journalist/tekstschrijver

Interesse?

Mail jouw sollicitatie en CV en wij komen zeker op je terug!
rob@stijlmeesters.nl

Kom jij ons team versterken?

Elke dag gaan wij met plezier en passie voor ons vak aan de slag. Werken als hobby, hoe mooi is dat? Misschien kunnen we ook jouw inzet en creativiteit gebruiken om de communicatieplannen van onze klanten te realiseren!

Waar we zeker ook voor open staan, zijn gemotiveerde stagiaires. Zoek jij een plek om ervaring op te doen voor de rest van je carrière? Laat het ons weten! Je kunt hier een afstudeeronderzoek doen en/of gezellig meewerken.