Video

Video

Boodschap op beeld

Jouw bedrijf promoten, nieuwe klanten werven, een evenement uitlichten of een nieuw product onder de aandacht brengen. Wat jouw boodschap ook is; een strakke video helpt je om deze zo goed mogelijk naar de doelgroep over te brengen. Bij Stijlmeesters weten we wat hiervoor nodig is en maken we videocontent die aan jouw wensen voldoet!

Hoe gaan we te werk?

1.     Kennismaking
Ben je eruit en wil je een of meerdere video’s laten maken? Super! We beginnen met een kennismaking, op ons kantoor of online, waar we jouw wensen en ideeën bespreken. Samen werken we deze uit tot een concreet plan waarmee wij aan de slag kunnen.

2.     Voorbereiding
Jouw ideeën zijn voor ons helder en de offerte is verzonden. Vanaf hier beginnen onze voorbereidingen voor jouw video. We schrijven een script, stellen een callsheet op en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is voor de draaidag.

3.     Draaidag
Voldoet het script aan jouw wensen en staan alle afspraken op papier? Dan zien we elkaar op de draaidag(en) op de afgesproken plek. Door de zorgvuldige voorbereiding zorgen we dat de opnames vlekkeloos verlopen en we alle beelden schieten die nodig zijn voor jouw video.  

4.     Montage
Als de opnames erop zitten, is het tijd om jouw video tot leven te brengen. Daarbij zorgen we dat deze qua vorm en inhoud helemaal aan jouw wensen voldoet. Toch nog niet helemaal tevreden? Natuurlijk geven we je de optie om correcties door te geven, zodat we uiteindelijk de perfecte video kunnen opleveren.