Vacatureteksten

Vacatureteksten

Teksten met uitstraling

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers? Dan wil je natuurlijk dat er voldoende geschikte sollicitanten op jouw vacature reageren. Het belang van een aantrekkelijke vacaturetekst is daarbij niet te onderschatten. Een goede vacaturetekst straalt professionaliteit uit en kan mensen over de streep trekken om bij jouw bedrijf te solliciteren.

Waar let je op bij het schrijven van een vacaturetekst?

Uit een vacaturetekst moeten verschillende zaken duidelijk worden. Sollicitanten willen weten wat de functie waarop ze reageren inhoudt, wat er van hen wordt verwacht en wat zij van jouw bedrijf mogen verwachten. Dat alles moet duidelijk uit de vacature naar voren komen. Bovendien moet de tekst ook iets vertellen over het bedrijf en de bedrijfscultuur. Niet alleen wat je daarover schrijft is belangrijk, maar ook hoe je dat doet. Heerst binnen jouw bedrijf bijvoorbeeld een informele sfeer? Dan wil je dat sollicitanten dit terugzien in het taalgebruik in de vacature.

Vacatureteksten op maat

Bij het opstellen van een goede vacaturetekst komt dus nog veel kijken. Dat betekent ook dat het de nodige tijd in beslag neemt. Gelukkig kan Stijlmeesters je hierbij helpen. Onze schrijfprofessionals stellen een vacaturetekst op die aan jouw wensen voldoet. Daarbij houden we de zoekmachines (SEO) altijd in het oog, zodat je zeker kunt zijn dat je beoogde nieuwe medewerkers bereikt.