Benieuwd naar onze diensten? Lees de nieuwe Discover

Ons eigen magazine

Ben jij benieuwd waar Stijlmeesters zich precies mee bezighoudt? Welke projecten we uitvoeren en op welke verschillende manieren we organisaties kunnen helpen? Blader dan eens door de nieuwe Discover! In deze derde editie van ons eigen magazine lees je over diverse mooie projecten die wij het afgelopen jaar mochten uitvoeren.

Editie Nr. 3

Al twee keer eerder publiceerde we Discover. Samen met onze communicatiebondgenoot The MindOffice blikten we hierin telkens terug op een aantal opdrachten waar we trots op zijn. Inmiddels is er alweer ruime tijd verstreken sinds de tweede editie uitkwam. In de tussentijd hebben we zeker niet stilgezeten. En dus was het hoog tijd voor een nieuwe Discover! Sinds december 2023 is deze voor al onze klanten en relaties beschikbaar.

In het nieuwe magazine lees je over opdrachten voor zowel nieuwe als bestaande klanten. We leggen uit wat de wens van de opdrachtgever is en hoe we voor ze aan de slag gaan. Ook komen enkele klanten zelf aan het woord, net als een paar van onze eigen medewerkers. Zo hopen we je een leuk inkijkje te geven in ons bedrijf en onze dienstverlening. Wie weet ontdek je nieuwe manieren waarop Stijlmeesters ook jouw organisatie van dienst kan zijn!
We delen de Discover graag met je!

Onze vernieuwde website

Daarnaast grepen we deze kans aan om onze vernieuwde website nog eens in de schijnwerpers te zetten! Hier hebben we afgelopen zomer namelijk hard aan gewerkt.

Het resultaat: een strak, overzichtelijk en klantvriendelijk online visitekaartje dat laat zien wat we doen én wie we zijn. In Discover lees je meer over de totstandkoming van deze vernieuwde website.

Discover ontvangen?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de werkzaamheden van Stijlmeesters? Dan delen we Discover natuurlijk graag met je! Blader hieronder door het magazine, of download het pdf-bestand. Liever een fysiek exemplaar ontvangen? Mail ons dan je naam en adresgegevens via info@stijlmeesters.nl.