Van huisstijl tot vast contentteam

Van huisstijl tot vast contentteam

KvINL en Sterkin fuseerden op 1 januari 2019 tot één stichting, InstallQ. In de eerste fase van deze verandering, ontwierpen wij een nieuwe huisstijl die wij vervolgens toepaste op verschillende communicatiemiddelen. Tijdens Fase 2 ontwikkelden we een nieuwe website waarin alle informatie van de beide partijen samenkwam. Sinds die samenwerking zijn InstallQ en Stijlmeesters twee handen op één buik.

Samenwerking

Wat begon als vraag voor enkel een nieuwe huisstijl mondde uit in een tot op heden jarenlange plezierige samenwerking waarbij ons portfolio voor InstallQ inmiddels ook de nieuwsbrieven, webteksten, social media, het onderhouden van de website, drukwerk en pers- en nieuwsberichten beslaat. In aanvulling daarop bestaan onze werkzaamheden voor dit bedrijf ook uit het ontwerpen van diverse beursmaterialen waaronder rolbanners en hele beursstands. Onlangs maakten wij ook, op verzoek van InstallQ, een video-animatie met daarin een duidelijke uitleg over InstallQ en hoe zij te werk gaan.
De communicatie tussen ons verloopt vloeiend, dat maakt de samenwerking heel prettig.

Alles in huisstijl

Uiteraard houden wij bij het uitvoeren van de klantvraag altijd rekening met de huisstijl. Dankzij de korte lijntjes kunnen we snel schakelen. In het geval van een persbericht komt dit goed van pas, want je wilt niet te lang wachten met het versturen ervan. In een mum van tijd spreken we de juiste personen en maken we het persbericht. Voor het versturen ervan maakt InstallQ gebruik van het uitgebreide contactenbestand van Stijlmeesters.
Voor de overige content krijgen we via de mail of telefonisch opdrachten binnen. Na verwerking en goedkeuring plaatsen we deze op het daarvoor bestemde platform, of sturen we de drukbestanden naar de drukker. Bij de realisatie van de video-animatie vonden er een aantal feedbackrondes plaats, waarna de definitieve video een mooie plek op de website kreeg.

Altijd professioneel resultaat

Onze inzet levert altijd een professioneel resultaat. Van vernieuwende visitekaartjes met QR-code tot solide nieuwsbrieven en -berichten en van informatieve persberichten tot complete en heldere video-animaties. Bekijk het resultaat van de animatie hiernaast!