Complete campagnes

Complete campagnes

Ideeën komen tot leven

Heb jij kwalitatief goede content nodig voor jouw campagne? Dan kun je natuurlijk terecht bij Stijlmeesters. Maar als je wil, gaan we nog een stapje verder. We kunnen je namelijk ook helpen bij het vormgeven én uitvoeren van jouw volledige campagne. We maken jouw eerste ideeën concreet en laten deze vervolgens tot leven komen!

Hoe gaan we te werk?

1.     Brainstorm
In een uitgebreide brainstormsessie bedenken we hoe we jouw campagne het best kunnen vormgeven. Op basis van jouw wensen denken we na over pakkende slogans, herkenbare vormgeving, bijbehorende content en de beste manieren om de doelgroep te bereiken. Na de brainstorm werken we één of meerdere concepten uit en controleren we samen of dit overeenkomt met jouw eigen visie.

2.     Planning
Wanneer ons uitgewerkte voorstel aan jouw wensen voldoet, maken we een planning. We werken een contentkalender uit, waarin duidelijk wordt welke content we wanneer willen publiceren. Natuurlijk leggen we deze contentkalender ook aan je voor, zodat we eventuele gewenste aanpassingen kunnen doorvoeren.

3.     Uitvoering
Akkoord met ons voorstel en de bijbehorende contentkalender? Dan is het tijd om jouw campagne tot leven te laten komen! Wij gaan aan de slag met het schrijven, filmen, ontwerpen en plaatsen van de afgesproken content. Tussendoor blijven we natuurlijk in contact om het verloop van de campagne te bespreken.

4.     Evaluatie
Hoe heeft jouw campagne gescoord? Zijn alle doelstellingen gehaald en is de doelgroep tevreden? Als je wil, helpen wij bij het beantwoorden van die vragen. We gaan na hoe vaak jouw content op verschillende kanalen gezien, geliket en/of gedeeld is en zoeken de interactie met de doelgroep op, bijvoorbeeld in de vorm van een enquête. Op basis hiervan stellen we een rapport voor je op, zodat je een compleet beeld krijgt van de resultaten van jouw campagne.