Vormgeving en redactie verzorgen voor ISSO Info

ISSO is hét kennisinstituut voor bouw- en installatietechniek. ISSO identificeert kennisvragen binnen de bouw- en installatiesector en deelt kennis over die vragen. Ze doet dit onder andere via hun papieren magazine ISSO Info, dat 3 keer per jaar verschijnt. De vormgeving en een groot deel van de redactie van ISSO Info zijn in handen van Stijlmeesters.

Wat we deden

Redactionele research voor berichten en nieuws, schrijven en redigeren van artikelen en nieuwsberichten, vormgeving en lay-out.

De klantvraag

ISSO zet zich actief in voor kennisdeling, via bijeenkomsten, webinars, papieren en digitale kennisproducten. In haar magazine ISSO Info lezen alle relaties het laatste nieuws over projecten, instructiebijeenkomsten, publicaties en over (de activiteiten van) de Kennispartners van ISSO.

Onze aanpak

Samen met de communicatiemanager van ISSO bespreken we de gemiddeld 25 tot 30 nieuwsberichten en artikelen voor elke ISSO Info. Daarna researchen onze redacteurs de onderwerpen, verzamelen input via onder meer telefoongesprekken en uiteindelijk schrijven zij de berichten. Na een correctieronde, steekt onze vormgever de handen uit de mouwen en tovert een magazine in ISSO-huisstijl tevoorschijn.

Het eindresultaat

Het nieuwsbulletin verschijnt drie keer per jaar: een afwisselend en aantrekkelijk magazine met het laatste nieuws over kennis voor de bouw- en installatietechniek. Een prettig leesbare publicatie in een eigentijds jasje gegoten.