Verhuizing door brand in ons prachtige kantoorpand

Door Stijlmeesters Vrijdag 31 mei 2019
Verhuizing door brand in ons prachtige kantoorpand

Op dinsdag 28 mei sloeg het noodlot toe. Door een brand in een aangrenzend garagebedrijf, vatte ook het bedrijfsverzamelgebouw vlam, waarin wij de bovenste verdieping huren. Hoewel de vlammen onze verdieping niet bereikten, hebben we veel rook en roetschade. Het hele pand is voor lange tijd niet bruikbaar, waardoor wij tijdelijk zijn verhuisd.

De reacties direct na de brand van relaties, vrienden en klanten zijn hartverwarmend. Verschillende mensen hebben meegedacht over tijdelijke oplossingen. Zo kunnen wij vanaf maandag 3 juni door met ons werk op een nieuwe/tijdelijke locatie aan de Van Beethovensingel 126, 3133 EA Vlaardingen.

Gastvrij bij HOE
Daar worden we gastvrij opgevangen door Hoogerwerf for Office. Omdat praktisch al ons werk in de cloud staat en vrijwel alle mensen laptops bij zich hebben, zijn wij vanaf maandag ook direct operationeel. Zo kunnen wij ons, samen met onze collega’s van The MindOffice, de komende tijd vanaf deze plek herpakken, de productie aan de gang houden en eventueel op zoek gaan naar een nieuwe locatie.

Bereikbaar
We blijven zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar via de bekende adressen. Zodra er meer nieuws is, sturen we je een update. Meer informatie over de grote brand aan de Koningin Wilhelminahaven staat op de website van RTV Rijnmond, AD Waterweg en Vlaardingen24.


Volgend bericht Vorig bericht