Transfer naar Stijlmeesters

Door Stijlmeesters Woensdag 5 oktober 2022
Transfer naar Stijlmeesters

Even iets heel anders. Dat was de stap naar Stijlmeesters voor mij. Ik ben Lars van Mil, 25 jaar en ruim twee jaar geleden afgestudeerd als journalist. Het schrijven van allerlei soorten teksten is dus zeker niets nieuws. Dat geldt wel voor de onderwerpen waar ik bij Stijlmeesters over zal schrijven, want tot dusver gingen mijn artikelen voornamelijk over voetbal.
 
Al van jongs af aan ben ik veel met voetbal bezig. In de kelderklasse strooi ik wekelijks met passes (die soms ook bij de goede kleur aankomen) en elke twee weken sta ik trouw in De Kuip. Vanuit mijn opleiding was de stap naar de voetbaljournalistiek dan ook snel gemaakt. De afgelopen jaren hield ik me dus vooral bezig met transfernieuwtjes, wedstrijdverslagen en spelersinterviews, maar nu was het tijd om een transfer te maken.
 
Stijlmeesters
Waarom dan Stijlmeesters? In de eerste plaats vanwege de nieuwe uitdaging. Hier krijg ik de kans om me in nieuwe onderwerpen te verdiepen en mijn horizon te verbreden. Daarbij kijk ik ernaar uit om me met allerlei verschillende projecten bezig te houden, waardoor elke dag weer anders is. En natuurlijk speelde mee dat ik op een gezellig kantoor zou komen te werken, wat tijdens mijn eerste gesprek en rondleiding hier al duidelijk werd.
 
Debuut
Mijn debuut heb ik inmiddels achter de rug. De eerste dag bij Stijlmeesters heeft al veel nieuwe indrukken opgeleverd. Ik kijk ernaar uit om hier nog veel meer te leren, ervaringen op te doen en met mijn nieuwe collega’s aan mooie projecten te mogen werken. Ik heb er zin in!


Volgend bericht Vorig bericht