Actuele ontwikkelingen gebundeld in TVVL Toekomst & Trends

De beroepsvereniging TVVL, kennispartner in de technologiesector, publiceert jaarlijks 'Toekomst & Trends', een magazine dat haar jaarverslag begeleidt en daarbij een overzicht verzorgt van actuele, technische ontwikkelingen.

Wat we deden

Journalistieke interviews en artikelen, eindredactie, vormgeving.

De vraag

In die speciale uitgave Toekomst & Trends wil TVVL de trends en ontwikkelingen in hun vakgebied, de technologiesector, uitlichten. Voor de editie 2018 wilde TVVL in 7 artikelen ingaan op het thema ‘De mens voorop’ vanuit de elementen lucht, water, voeding, licht, comfort, mind en toekomstbestendigheid.

Onze aanpak

Om de 7 journalistieke long reads te schrijven, reisden we af naar alle interviewkandidaten (vaak meerdere mensen per artikel). We zorgden dat een fotograaf hen vastlegde, we verwerkten alle feedback en we schreven de artikelen volgens de teksthuisstijl van TVVL. Vervolgens ging onze vormgever met alle teksten aan de slag en ontwierp een magazine met een heldere opmaak maar wel volgens de huisstijl van TVVL.

Het eindproduct

Tijdens haar jaarvergadering in april 2018 heeft TVVL, samen met het jaarverslag, het 44-pagina tellende Toekomst & Trends gepresenteerd. De technische vereniging richt zijn vizier bij alle artikelen steeds op de eindgebruiker van installaties.