Actuele ontwikkelingen gebundeld in TVVL Toekomst & Trends

Beroepsvereniging TVVL is een belangrijke kennispartner in de technologiesector. TVVL publiceert jaarlijks het blad ‘Toekomst & Trends’; een magazine dat haar jaarverslag begeleidt en een overzicht geeft van actuele, technische ontwikkelingen.

Wat we deden

Journalistieke interviews afnemen, artikelen schrijven, eindredactie en vormgeving.

De klantvraag

In de speciale uitgave Toekomst & Trends licht TVVL de trends en ontwikkelingen in de technologische sector uit. De editie van 2020 staat in het teken van ‘energie voor de toekomst’. Hierbij komen zowel (nieuwe) duurzame energievormen als alternatieve methoden om zuinig(er) met de beschikbare energie om te gaan aan bod.

Onze aanpak

Voor het schrijven van de negen artikelen reisden we af naar verschillende locaties om experts en ervaringsdeskundigen (vaak meerdere personen per artikel) te interviewen. Op basis van de interviews schreven we fijn leesbare en informerende artikelen. We regelden zelf een professionele fotograaf die tijdens of na het interview de interviewkandidaten vastlegde met een passende achtergrond. Onze vormgever ontwierp met de definitieve artikelen vervolgens vanaf ‘scratch’ een magazine met een heldere, aansprekende opmaak die voldoet aan de huisstijl van TVVL.

Het eindresultaat

Toekomst & Trends 2020 is alweer de vijfde editie van het magazine dat we jaarlijks voor TVVL mogen verzorgen. Het magazine bevat inhoudelijk sterke artikelen die een goed inzicht geven in mogelijkheden om te groeien naar een maatschappij met een gezonde en duurzame woon-, werk- en leefomgeving. Een frisse en moderne opmaak ondersteunt en versterkt de teksten, die de lezer – de eindgebruiker van installaties – informeert over ontwikkelingen in de technische sector.

Bekijk hier TVVL Toekomst & Trends 2020, Energie voor de toekomst.

En bekijk hier TVVL Toekomst & Trends 2021, Gezondheid, comfort & data.