Teksten schrijven voor de website van de Holy Hoeve

De start-up Holy Hoeve richt zich op het fokken van vee voor gezond en duurzaam vlees. Deze jonge organisatie heeft daarvoor een hele eigen, nieuwe bedrijfsaanpak ontwikkeld. Hun dieren – runderen, varkens en geiten – staan verspreid over boerderijen en landerijen in Vlaardingen en Midden-Delfland. Omdat zij zelf geen boerderij hebben, kunnen de twee jonge ondernemers zich volledig focussen op het fokken en voeden van het vee en daarnaast op de verkoop van het eerlijke vlees.

Wat we deden

Adviseren, bedrijfsmissie verwoorden, webteksten schrijven, website vullen en SEO.

De klantvraag

Holy Hoeve is een startup die nog geen communicatiemiddelen en website had. Zij vroegen onze bondgenoot The MindOffice om een huisstijl en website te creëren. In navolging van hun werkzaamheden kregen wij de opdracht om de ideeën, visie en marktaanpak van de jonge ondernemers onder woorden te brengen. Wij hielpen hen bij het formuleren van de teksten waarmee zij bij hun opdrachtgevers duidelijk kunnen maken wat zij exact doen.

Onze aanpak

Op basis van persoonlijke gesprekken met de ondernemers hebben wij alle informatie verzameld die nodig is om hun activiteiten en bedrijfsvisie onder woorden te brengen. Na de gesprekken zijn we gestart met algemene teksten over visie, aanpak en bedrijfsdoelstelling. Vervolgens zijn we de producten gaan beschrijven, en tot slot hebben we klanten geïnterviewd voor referentieteksten. Toen alle teksten gereed waren, hebben we de teksten in het content management systeem ingevoerd en hebben we, samen met de vormgevers, bijpassende foto’s en ander beeldmateriaal bij de teksten geplaatst.

Het eindresultaat

In ongeveer een maand tijd hebben we samen met The MindOffice dit jonge bedrijf niet alleen een fraai en passend gezicht gegeven, maar ook een inhoudelijke boodschap die communiceert. Met de huisstijl en de website kan Holy Hoeve bij zijn klanten zowel het sentiment van gezond en duurzaam vlees communiceren als ook duidelijk maken hoe en waarom zij vlees produceert op de wijze waarop Holy Hoeve dat doet.

Meer zien? Bekijk hier de website!