Tekst schrijven voor de website van Kriek Renovatie & Onderhoud

Kriek Renovatie & Onderhoud is een gespecialiseerd bedrijf voor solide maatwerk op het dak, in nieuwbouw, renovatie of onderhoud. Daarnaast kunnen zij uit de voeten met aanverwante technieken en bijzondere projecten die afwijken van het standaard renovatie- en onderhoudswerk.

Wat we deden

Webteksten schrijven, adviseren, bedrijfsmissie verwoorden, website vullen en SEO.

De klantvraag

Kriek Renovatie & Onderhoud is een jonge organisatie die nog niet actief was in de online wereld. Onze bondgenoot The MindOffice heeft op hun aanvraag een huisstijl en website gecreëerd. Als aanvulling daarop hebben wij de ideeën, missie en dagelijkse werkzaamheden van Kriek op papier gezet. Wij hielpen hen bij het formuleren van de teksten waarmee zij bij hun klanten duidelijk kunnen maken wat zij exact doen.

Onze aanpak

Allereerst hebben wij alle informatie verzameld door middel van een persoonlijk gesprek met de ondernemer. Hierna zijn wij de dagelijkse werkzaamheden, missie en aanpak van Kriek gaan verwoorden op papier. Nadat de teksten compleet waren hebben we alles ingevoerd in het content management systeem en bijpassende afbeeldingen erbij geplaatst.

Het eindresultaat

In een korte tijd hebben we samen met The MindOffice een mooie en frisse uitstraling gegeven aan Kriek Renovatie & Onderhoud. Het nieuwe logo en de moderne huisstijl ondersteunen de visie van dit bedrijf. De heldere informatie op de website maakt de klant duidelijk wat Kriek voor hen kan betekenen. Daarnaast kan er op een gemakkelijke wijze een offerte aangevraagd worden en contact worden gezocht.

Meer zien? Bekijk hier de website!