Techniek Nederland zet onze redacteuren flink aan het werk

Door Stijlmeesters Woensdag 26 juni 2019
Techniek Nederland zet onze redacteuren flink aan het werk

Branchevereniging Techniek Nederland, tot 1 januari jongstleden actief als UNETO-VNI, heeft behalve een naamswijziging vanzelfsprekend ook een nieuwe huisstijl. Zo heeft het informatiebulletin voor de leden, de Verbinding, ook een metamorfose ondergaan. Met het nieuwe logo en de nieuwe vormgeving is het medium nu in krantformaat uitgebracht. Evenals in voorgaande jaren mochten wij bijna de complete redactie verzorgen voor deze moderne en aantrekkelijke uitgave.

Oók voor TN Verzekeringen
Niet alleen voor de Verbinding, maar sinds dit begin dit jaar verzorgen wij ook de redactie van de nieuwsbrief van Techniek Nederland Verzekeringen. Dit verzekeringsbedrijf is een dochterbedrijf van de branchevereniging Techniek Nederland. Zij biedt een breed pakket aan verzekeringen die afgestemd zijn op de installatiebranche en alle risico’s in het vak dekken. In de verhalen die wij schrijven, gaat het vanzelfsprekend in belangrijke mate over deze risico’s en alle bijkomende gevaren waarvoor Techniek Nederland Verzekeringen oplossingen aanbiedt.

Online bekijken
In mei jl. verscheen de eerste editie van de nieuwsbrief van Techniek Nederland Verzekeringen, meegestuurd met de uitgave De Verbinding van Techniek Nederland. Bekijk hier de digitale versie.


Volgend bericht Vorig bericht