Steeds vaker met de camera op pad

Door Stijlmeesters Donderdag 16 juni 2022
Steeds vaker met de camera op pad

We zitten inmiddels al in maand 5 sinds mijn avontuur als content creator bij Stijlmeesters begon. En wat voor een avontuur is het! Het maken van content is nog steeds wat we hier in overvloed doen en waar we met z’n allen heel enthousiast en gelukkig van worden. Niets mooier dan een glimlach toveren op de gezichten van onze klanten. En inmiddels maken we hier steeds meer verschillende vormen van content. Zo verzorgen we nu ook regelmatig de productie van videocontent; producties in verschillende formats die we aanbieden en inzetten, bijvoorbeeld als toegevoegde waarde bij het verhaal achter een project.
 
Bij Stijlmeesters produceren we verschillende soorten video’s. Van instructie- tot animatievideo’s en van bedrijfsprofiel tot productpromo. Bij ons ben je aan het juiste adres als je gebruik wilt maken van net dat stukje extra creativiteit. Sprekende content maken is waar we goed in zijn. Samen met onze klanten streven we naar een succesvolle inzet van die content. Vandaag gingen we op pad om samen met onze opdrachtgever Resideo zo’n productie te maken. Als je verder leest, zie je hoe we deze dag hebben beleefd!
 
Nieuwbouwproject 
Het is vandaag een prachtige dag met een strakblauwe hemel waarbij een heerlijk goudgeel zonnetje op mijn zonnebril schijnt. Ik stap net de trein uit als ik een felgroene deelscooter zie staan. Zo vervolg ik mijn weg naar de bouwplaats op deze snelheidsduivel. Rob en ik hebben in Breda bij het nieuwbouwproject De Drie Hoefijzers afgesproken, waar we vandaag een video opnemen. Nadat Rob en ik elkaar hebben getroffen, lopen we het terrein op en maken kennis met Jan Groeneveld van Resideo. Hij sluit zich vandaag bij ons aan, om namens de klant zijn wensen duidelijk te maken. Als we verder lopen maken we kennis met Ali Albayrak. Ali, installateur bij de Van Delft Groep, vertelt voor de video welke rol de producten van Resideo in dit bouwproject vervullen.
 
HCE 20 vloerverwarmingsverdeler
Na de kennismakingen gaan we aan de slag met de video. Rob is er klaar voor, ik ben er klaar voor en Ali staat er klaar voor. De eerste vraag van Rob wordt afgevuurd en Ali begint met vertellen over alle gebeurtenissen op dit nieuwbouwproject. Nadat we de eerste vraag op beeld hebben vastgelegd lopen we rustig richting een trap waar we omhoog gaan naar een appartement in aanbouw. Met mijn ‘gimbal’ schiet ik verschillende mooie beelden van de appartementen en volg ik Ali richting het appartement waar we zijn moeten. Eenmaal daar aangekomen krijg ik zicht op een vloerverwarmingsverdeler waarvan Ali de werking zal uitleggen. Ik krijg te horen dat het om de Resideo HCE 20 voerverwarmingsverdeler gaat, waarvoor Ali een tiental takes nodig heeft om de juiste informatie op camera over te brengen. Het blijft mensenwerk! Via wat beelden laat Ali ook de tekeningen zien die van toepassing zijn op de verdeler. Ook deze breng ik op een overzichtelijke wijze in beeld.”
 
Een magnifiek uitzicht 
“Om nog wat extra sfeerbeelden te schieten, zijn we naar het dak gegaan. Met een krakende bouwlift worden we naar boven gehesen, maar volgens Ali is dit geluid normaal. Op het dak begin ik direct met filmen van het mooie uitzicht; een prachtig beeld dat een aantal keer terug te zien is in de video. Rob verdween naar de andere kant van het dak waar hij nog enkele foto’s neemt voor bij het artikel dat we ook schrijven. Vanaf het dak kijken we uit over een prachtig stukje historisch Breda. Het station en het mooie groene park, waar iedereen er lekker zomers bij loopt, zijn goed te zien.
 
Als we uiteindelijk alle beelden die we nodig hebben op de geheugenkaart hebben staan, zijn we met de bouwlift op dezelfde wijze weer naar beneden gegaan. Daar hebben we Ali en Jan bedankt voor hun tijd en zijn we, nadat we het bouwterrein af waren, nog enkele beelden gaan schieten aan de buitenkant, die we als opvulling voor de video zullen gebruiken. De dagen daarna zijn we op kantoor de beelden gaan spotten en zo konden we de video monteren. Het eindproduct is zeer goed ontvangen, zowel door onze klant als ook door het installatiebedrijf Van Delft Groep dat hieraan wilde meewerken.
 
 
Wil je zien hoe de video voor Resideo is geworden? Check ‘m hieronder!
https://www.resideo.com/nl/nl/service/product-en-referentieprojecten/HCE20-vloerverwarming-in-appartementencomplex-Hendric

Wil jij ook gebruikmaken van onze videocontent in je communicatie? Mail ons en we bespreken de mogelijkheden met een bak koffie! 

info@stijlmeesters.nl


Volgend bericht Vorig bericht