Schrijven webteksten voor MMOX Smart

MMOX Smart biedt de eerste alles-in-één-cyberbescherming voor ondernemers. MMOX Smart combineert slimme hardware en software met een herstelservice en verzekering.

Wat we deden

Het schrijven van webteksten voor de nieuwe website.

De klantvraag

MMOX is een grote speler in de internationale cyber security markt. MMOX Smart richt zich met een nieuwe dienst op het MKB met als doel hen te ontzorgen als het gaat om een veilige online omgeving. Hiervoor moest een nieuw logo, huisstijl en website worden ontworpen. Onze Bondgenoot The MindOffice deed de vormgeving en technische realisatie van de website. Onze diensten werden ingezet voor het schrijven van alle content voor de website.

Onze aanpak

Met het MKB als doelgroep zijn we op zoek gegaan naar aansprekende verhalen van ondernemers uit verschillende branches. Elke branche kent zijn eigen aanpak op het gebied van Cyber security en die hebben we duidelijk in kaart gebracht door middel van Storytelling. Daarnaast hebben wij informatie rondom de diensten van MMOX Smart helder en overzichtelijk tekstueel in beeld gebracht.

Het resultaat

Een overzichtelijke en toegankelijke website met begrijpbare teksten. De gemiddelde MKB’er is niet met cyber security bezig, daarom hebben we de webteksten zo begrijpelijk mogelijk, maar tegelijk ook zakelijk en technisch gemaakt. Met als doel de herkenbaarheid en het bewustzijn voor online veiligheid te vergroten en de MKB’er in actie te zetten.

Bekijk hier de website van MMOX Smart!