Schrijven web- en SEO-teksten en uitvoeren projectmanagement voor A4Engineering

A4Engineering is een recent opgerichte onderneming door een mechanical en structural engineer. Hij is werkzaam in o.a. de offshore, scheepsbouw, staalbouw en equipment.

Wat we deden

Voor de nieuwe website van A4Engineering schreven wij de web- en SEO-teksten en vulden we het CMS-systeem. Ook voerden we het projectmanagement van deze opdracht uit, zodat de realisatie van de website met onze bondgenoot The MindOffice soepel kon verlopen.

De klantvraag

Deze onderneming ging op 1 november 2019 van start. Bij die start hoort natuurlijk een nieuwe en vindbare website. De vraag was simpel en duidelijk: creëer een mooie en duidelijke website die als online visitekaartje dient. Zorg ook voor de vindbaarheid van de site.

Onze aanpak

Voor het schrijven van pakkende en doeltreffende webteksten, voerden wij gesprekken met de opdrachtgever. Daaruit kwam de input die de basis vormt voor de teksten, die kort en bondig beschrijven wat A4Engineering doet en waar het voor staat. Ook de zoekmachineoptimalisatie is uitgevoerd, zodat de vindbaarheid geborgd is.
Op basis van een bestaande huisstijl heeft onze bondgenoot The MindOffice een webdesign gemaakt en vervolgens de website en het CMS gebouwd. Daarna voerden wij de teksten en beelden in het CMS in. Omdat bij dit project meerdere disciplines betrokken zijn, (design, development, tekstschrijven), namen wij ook het projectmanagement op ons om het geheel probleemloos te laten verlopen.

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een gemakkelijke leesbare en frisse website die precies de informatie biedt die je van zo’n jonge onderneming verwacht. Ook de SEO zal ervoor zorgen dat de website steeds beter vindbaar is via zoekmachines.

Neem een kijkje op de website van A4Engineering voor het resultaat!