Relaties van HortiLeads vinden onderdak bij Stijlmeesters

Door Stijlmeesters Dinsdag 19 januari 2021
Relaties van HortiLeads vinden onderdak bij Stijlmeesters

Sinds 2014 was HortiLeads actief als gespecialiseerd communicatie- en contentbureau voor de tuinbouw. Het bedrijf produceerde veel soorten content en voerde verschillende communicatieprojecten uit voor bedrijven en organisaties in de voedsel- en sierteeltsector. Eind 2020 besloten de oprichters met HortiLeads te stoppen vanwege een stagnerende groei in de opdrachten en drukke bezigheden van de oprichters buiten HortiLeads.

Goed passend in portfolio

Om de relatie met de klanten van HortiLeads en de uitvoering van de werkzaamheden voor deze opdrachtgevers te kunnen voortzetten, draagt HortiLeads de activiteiten over aan Stijlmeesters. De eigenaren zijn van mening dat de activiteiten van Hortileads goed passen bij het portfolio van Stijlmeesters. Bovendien is Rob van Mil, medeoprichter van HortiLeads, ook eigenaar en oprichter van Stijlmeesters.

Extra vakdisciplines

Voor de klanten van HortiLeads verandert er daardoor niet veel. Rob van Mil blijft het aanspreekpunt en adviseur voor content- en communicatieprojecten. Mario Bentvelsen, de andere oprichter van HortiLeads, zal als zelfstandig contentmaker (redactie en fotografie) voortaan door Stijlmeesters worden ingehuurd voor specifieke projecten. Indien gewenst kan Stijlmeesters dan aanvullende redactionele ondersteuning bieden. Bovendien bevat het portfolio van Stijlmeesters extra disciplines die voor de klanten van HortiLeads erg interessant kunnen zijn, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media-campagnes, animatie- en videoproducties, ontwerp en vormgeving.


Volgend bericht Vorig bericht