Realisatie digitaal jaarverslag voor Ludens Kinderopvang

Ludens biedt kinderopvang in de regio Utrecht

Wat we deden

Het technisch ontwikkelen, vormgeven en schrijven van digitaal jaarverslag voor Ludens Kinderopvang.

De klantvraag

Ludens Kinderopvang in Utrecht benaderde ons omdat zij op zoek was naar een nieuwe en moderne vorm voor hun jaarverslag van 2018. Dat het een digitale vorm moest krijgen, stond daarbij voorop. Na het eerste jaarbeeld van 2018, vroegen zij ons ook het jaarbeeld van 2019 te maken.

Onze aanpak

Speciaal voor deze klant hebben wij ons format voor digitale magazines ingezet. We hebben met de developers van The MindOffice het digitale template bewerkt om daarmee het jaarverslag te kunnen vormgeven. Aan de hand van de wensen van Ludens hebben we de content samengesteld, met name op basis van interviews. Samen met de foto’s en toepassing van de huisstijl van Ludens is het definitieve ontwerp van het jaarverslag tot stand gekomen.

Het eindresultaat

Het digitale jaarverslag is een overzichtelijk en kleurrijk document, met sprekende beelden en vooral boeiende en interessante verhalen. Het doel was om een beeld te geven van de belangrijkste ontwikkelingen en activiteiten in 2019 op basis van gesprekken met medewerkers. Door de animaties, de foto’s en enkele infographics is het een zeer toegankelijk Jaarbeeld 2019 geworden die op de website van Ludens is gepubliceerd.


Bekijk hier het digitale jaarverslag van Ludens.