Promotievideo voor KNX-cursus Instaver Systems B.V.

Instaver Systems wil een video over de KNX Basis & Advanced cursus om meer aandacht hiervoor in de installatiewereld te krijgen.

Wat we deden

Wij helpen InstaVer Systems met de promotie van de KNX-cursus, door middel van een video. In deze video laten we alle aspecten van de cursus zien en proberen we zo meer naamsbekendheid en aandacht te creëren voor de KNX-cursus van InstaVer Systems.

De klantvraag

InstaVer Systems was op zoek naar een nieuwe en creatieve vorm voor de promotie van de KNX-cursus. Eerder schreven wij daar al diverse nieuwsartikelen over, maar nu vroegen ze of wij iets ‘nieuws’ wilden bedenken. Wij stelden voor om een video te maken, een impressie van de KNX-cursus, om zo meer potentiële cursisten te trekken. Gelukkig werd ons idee en voorstel positief ontvangen en begonnen wij enthousiast aan de voorbereidingen voor de video.

Onze aanpak

Voorafgaand aan de productie schreven wij een callsheet, waarin we alle contactpersonen en benodigdheden beschreven. Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarna schreven wij een script, wat moet er gezegd worden en wat moet er op beeld komen? Nadat het script door de klant werd goedgekeurd spraken wij een datum af voor de opnamedag. Op deze dag hebben we op locatie alle benodigde beelden geschoten. Na de opnames hebben we de beelden in een montage verwerkt tot het gewenste eindproduct. Daarvoor schakelden wij ook de hulp in van een professionele voice-over. Na het verwerken van enkele feedbackpunten, was de video definitief. Uiteraard kwam bij dit hele project ook een stukje projectmanagement en communicatie kijken tussen ons en de klant.

Wat is het eindresultaat?

Inmiddels is de video afgerond en staat het op de website en social media kanalen van InstaVer Systems. De video is met enthousiasme ontvangen en we gaan binnenkort om de tafel voor een volgende video. Dit keer zullen we een andere cursus belichten en hiervan ook een aandachtstrekkende video maken. Natuurlijk zullen wij dit weer op dezelfde productieve en effectieve wijze uitvoeren!
 
Bekijk de video hieronder! 

InstaVer Systems - KNX Basis en Advances cursus