Promotievideo voor de IKV Golfdag 2022

IKV Ondernemend Vlaardingen wil met deze video zo veel mogelijk aandacht trekken van haar leden om de Golfdag 2022 op Schinkelshoek een succes te laten worden.

Wat we deden

Samen met de klant zijn we de golfbaan Schinkelshoek alvast gaan verkennen. Via deze video willen we zoveel mogelijk aandacht trekken, zorgen voor leuke reclame van de IKV Golfdag 2022 en de aanmeldingen snel op gang laten komen.

Wens van de klant?

De klant wilde op een meer creatieve manier aandacht vragen voor dit event bij de leden van de IKV Ondernemend Vlaardingen. Wij stelden voor om daarbij niet alleen een mailing te maken, maar juist ook beelden in te zetten. Via een video-promo kunnen we informatieve promotie combineren met sfeer en humor. Zo verwachten wij meer aandacht te genereren voor deze dag.

Onze aanpak

Voorafgaand zijn we gestart met het opstellen van een callsheet. Hierin hebben we onze informatie (script, tijdschema’s en benodigdheden) voor die dag duidelijk uitgewerkt. Vervolgens hebben we met de klant duidelijk besproken hoe we de video voor ons zien en wat wij van hen verwachten. Van tevoren hebben we de locatie ingelicht over wat er ging gebeuren en wat onze plannen waren. Zo konden we daar onze gang gaan en mochten we van alle faciliteiten op de golfbaan gebruik maken. Door de contactpersoon van de klant te regisseren en vooral op zijn gemak te stellen, ontstond een ongedwongen sfeer, waarvoor we achteraf ook een blijk van waardering kregen. Nadat we de beelden hadden, zijn we gaan monteren waarbij we duidelijk communiceerden met de klant over hoe zij de boodschap wilden vertalen.

Wat is het eindresultaat?

De video is na afronding door ons op alle social mediakanalen van de klant geplaatst. Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, maar natuurlijk ook op de website van het IKV Ondernemend Vlaardingen. Zo creëerden we een optimale verspreiding van deze content. De klant heeft achteraf aangegeven dat zij het stukje regie en de geruststelling tijdens het optreden voor de camera door onze crew, zeer op prijs stelde. Dit is wat hen betreft zeker een meerwaarde en biedt mogelijkheden voor nieuwe samenwerking in de toekomst. 

Bekijk de video hieronder!

IKV Ondernemend Vlaardingen | Golfdag 2022 Schinkelshoek