Promotievideo voor Dailyflex specialist in uitzenden

Je wil als uitzendkracht voor Dailyflex specialist in uitzenden, gaan werken. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Wat we deden

Wij hielpen Dailyflex met het schrijven en produceren van een video, waarin we laten zien wat een uitzendkracht te wachten staat als hij/zij via Dailyflex werkt.

De klantvraag

Dailyflex wilde graag een video waarmee zij kunnen laten zien hoe zij te werk gaan op het moment dat een uitzendkracht via hen wil gaan werken. Hiervoor schreven wij een script waarin we hun aanpak naar voren lieten komen. Toen dat was goedgekeurd zijn we aan de slag gegaan met de productie en hebben duidelijke afspraken met de klant gemaakt over welke medewerking we nodig hebben om de productie zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Uiteindelijk wilde de klant dat we deze video in drie talen (voice-overs) zouden maken: Nederlands, Engels en Pools.

Onze aanpak

Elke video begint met een bespreking met de opdrachtgever. Aan de hand van deze bespreking zijn wij aan de slag gegaan met een callsheet, waarin we duidelijk de opdracht hebben beschreven en de wensen en doelstellingen van de klant hebben opgeschreven. Vervolgens zijn we verder gegaan door een script samen te stellen en een voice-over tekst te schrijven. Na het akkoord van de klant gingen we de draaidag voorbereiden. Toen daarvoor alles was gepland, konden de opnames starten. Na de draaidag konden we de beelden monteren, om daaronder weer een professionele voice-over onder te leggen. Nadat we nog wat opmerkingen van de klant hebben verwerkt, ontstond er eindresultaat dat Dailyflex op hun site en in hun sociale media kunnen gebruiken.

Wat is het eindresultaat?

De video's zijn nu beschikbaar in drie verschillende talen (Nederlands, Engels en Pools). De opdrachtgever is erg tevreden met het eindresultaat. Binnenkort wil hij met ons een tweede video maken waarin de verschillende klanten van Dailyflex in beeld worden gebracht. Ook voor deze tweede video zullen we met al onze creativiteit en enthousiasme weer aan de slag gaan!