Projectbeschrijvingen voor Beveco

Beveco staat voor BEveiliging, VEiligheid en COmfort. Het bedrijf creëert voor deze vakgebieden passende beheeroplossingen op het gebied van gebouwautomatisering.

Wat we deden

Het op locatie interviewen van personen die bij projecten zijn betrokken (opdrachtgevers, installateurs, gebouwbeheerders) waar de oplossingen van Beveco een rol spelen.

De klantvraag

Om (potentiële) klanten te laten zien wat Beveco voor hen kan betekenen, vroeg het bedrijf aan ons om beschrijvingen te maken van succesvolle projecten waarin hun oplossingen een belangrijke rol spelen.

Onze aanpak

Voor een accurate projectbeschrijving gaan we op locatie langs bij de bedrijven die de oplossingen van Beveco gebruiken. We interviewen één á twee personen die vanuit hun functie betrokken zijn bij de geleverde producten van Beveco en vragen hen welke voordelen deze gebouwautomatiseringsoplossingen hebben bij het uitvoeren van hun takenpakket. Deze interviews werken we uit tot journalistiek hoogwaardige projectbeschrijvingen waarin de sterke punten van de oplossingen van Beveco goed naar voren komen.

Het eindresultaat

Regelmatig leveren we een of meerdere projectbeschrijvingen aan bij Beveco, klaar voor plaatsing op de website. De tekst bestaat uit een stukje achtergrondsituatie van de klant, welke rol de producten van Beveco daarin spelen en welke voordelen deze en de andere diensten van Beveco met zich meebrengen. Onze vormgever voegt de tekst samen met foto’s van de producten van Beveco zodat er een mooi geheel ontstaat voor de online projectbeschrijving.