Platform voor slimme gebouwen ‘Smart Inside’ live gegaan

Door Stijlmeesters Maandag 5 november 2018
Platform voor slimme gebouwen ‘Smart Inside’ live gegaan

Smart Inside, het online platform voor professionals in vastgoed en techniek, is half september officieel gelanceerd. Na een week had het platform 100 actieve gebruikers en inmiddels zijn dat er ruim 200. Die gebruikers zijn systeem integratoren, installateurs, adviseurs, leveranciers en vele andere professionals. Op Smart Inside staan onder andere projectbeschrijvingen, brochures, whitepapers, updates over evenementen en meer.

We bouwden Smart Inside voor KNX Nederland met onze bondgenoot The MindOffice. Hoe dat in het kort ging, vertelt Dimar van Overdijk, lead developer van The MindOffice:

‘We begonnen met het functioneel ontwerp, waarin we stap voor stap alle functies van de site uitschreven. Dat ontwerp legden we voor aan KNX. Nadat we groen licht kregen, zijn we gaan bouwen. Halverwege dat proces hebben we twee keer een groepje mensen uitgenodigd waarvan we wisten dat ze Smart Inside actief zouden gebruiken. Met hen hebben we de site een middag getest. De feedback die we daaruit kregen, verwerkten we weer in het ontwerp. Smart Inside is nu live, maar we blijven de functionaliteiten nog altijd verbeteren. Nu kunnen we namelijk pas zien hoe mensen de site in de praktijk gebruiken.’  

Lees hier ook het eerdere nieuwsbericht over Smart Inside.


Volgend bericht Vorig bericht