Organisatie van netwerkbijeenkomsten voor KNX Nederland

KNX Nederland organiseert een paar keer per jaar netwerkbijeenkomsten voor de KNX Professionals en partners. Het doel van deze bijeenkomst is inspireren, kennisdelen en netwerken. Stijlmeesters verzorgt de volledige programmering en organisatie van de bijeenkomsten.

Wat we deden

Relaties uitnodigen, sprekers regelen, locatie boeken, dagprogramma opstellen, sprekers briefen, bijeenkomst promoten, verslag schrijven, evaluatie.

De wens

KNX Nederland biedt haar KNX Professionals en partners graag nieuwe kennis en inspiratie. De bijeenkomsten zijn bovendien een ultieme gelegenheid voor de leden om met elkaar te netwerken. De bijeenkomsten hebben steeds een aansprekend thema en interessante sprekers.

Onze aanpak

Met onze uitgebreide kennis van de markt voor gebouwautomatisering kunnen wij inschatten welke thema’s en trends de KNX Professionals aanspreken voor de bijeenkomsten. Daarbij zoeken wij passende en interessante sprekers. Voor het programma houden wij de volle agenda van KNX Professionals in ons achterhoofd; de bijeenkomsten zijn op een handig tijdstip en een gunstig gelegen locatie.

Het resultaat

Tijdens elke KNX Netwerkbijeenkomst verruimen deelnemers hun kennis, delen ervaringen met collega’s, en hebben zij gelegenheid tot netwerken. Het programma heeft behalve een inhoudelijk programma met sprekers vrijwel altijd ook een uniek element: speeddaten met fabrikanten, een kort maar krachtige workshop, golfballen afslaan, of een kijkje nemen in een 3D-bioscoop.