Organisatie en management van KNX-beursstand tijdens ISE

KNX is dé internationale standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Elk jaar presenteert de internationale KNX Association zich op de vakbeurs Integrated Systems Europe (ISE) in de RAI te Amsterdam. ISE is de grootste beurs voor audio, video en high end woning- en gebouwautomatisering ter wereld. Stijlmeesters werkt voor en achter de schermen hard mee aan de beursbijdrage.

Wat we deden

Beursbijdrage organiseren, meedenken over design en inrichting van de stand, team voor standbemanning organiseren, supervisie bij standopbouw, fungeren als standmanager.

De vraag

De internationale beurs ISE is voor KNX Association een perfecte plek om zijn innovaties aan de doelgroep te presenteren. In 4 dagen tijd bezoeken ruim 80.000 mensen de beurs. De KNX Association pakt dan ook flink uit om zich van zijn beste kant te laten zien. Stijlmeesters krijgt al enkele jaren op rij het verzoek om vanuit Nederland de beursrealisatie ter plekke in goede banen te leiden.

Onze werkwijze

Voor de presentaties van KNX-projecten zoeken we een serie voorbeeldprojecten die we op de stand kunnen presenteren. We stellen een team van standbemanning samen, bestaande uit Nederlandse system integrators en fabrikanten. We werken samen met de opbouwers. Ook ontwikkelen we op maat presentatiemateriaal voor in de stand en we doen de oplevering van de stand.

Tijdens de beurs

Als stand manager zijn we tijdens de beursdagen het aanspreekpunt voor de andere leden van de standbemanning. Ook zijn we alle dagen in de stand het eerste aanspreekpunt voor de beursbezoeker die we informeren over KNX en vervolgens doorverwijzen naar andere specialisten op de beursstand.