Nieuwsberichten voor website en versturen van e-letters voor KNX België

Voor KNX België verzamelen we nieuws en bewerken wij productnieuws tot nieuwsberichten voor hun website www.knx-professionals.be. Tevens stellen we maandelijks, op basis van de beschikbare nieuwsberichten, een e-letter samen die we naar de leden en overige geïnteresseerden toesturen.

Wat we deden

Input tot nieuwsberichten bewerken, berichten plaatsen op website, nieuwsbrief opmaken, nieuwsbrief versturen.

De vraag

KNX België vraagt ons om haar communicatie via de digitale communicatiekanalen website, e-letter, Twitter en Facebook te verzorgen. Dit doen wij door actuele berichten te schrijven, op de site te plaatsen, de nieuwsbrief op te maken en te versturen, maar ook deze berichten te verspreiden en te plaatsen op Twitter en Facebook.

Onze aanpak

We volgens het nieuws in de markt voor gebouwautomatisering en KNX, zodat we actuele veranderingen in nieuwsberichten kunnen beschrijven. Maandelijks vragen we fabrikanten welke nieuwe producten zij hebben, zodat we die ook kunnen beschrijven. Alle berichten worden in het Nederlands en in het Frans op de site geplaatst. De meest actuele (product)nieuwsberichten versturen we als overzichtelijke e-letter naar alle abonnees van KNX België.

Het eindproduct

De website is up-to-date en actueel. Elke maand ontvangen de abonnees een nieuwsbrief van KNX België zodat hun belangrijkste doelgroep op de hoogte is van alle ontwikkelingen en hun band met KNX België innig blijft.

www.knx-professionals.be