Nieuwe website voor InstallQ

Veilige installaties van goede kwaliteit: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Dat doet InstallQ met kwaliteitsregelingen.

Wat we deden

Ontwerpen nieuwe website, redigeren en samenvoegen van content, CMS vullen en projectmanagement.

De klantvraag

Na de fusie van KvINL en Sterkin begin 2019, ontwikkelden wij een nieuwe huisstijl en communicatiemiddelen, dat project is hier beschreven. De tweede fase van dit proces omvatte een volledige nieuwe website. Alle informatie van de beide fusiepartners moest samen komen op één website, zonder het overzicht te verliezen.

Onze aanpak

Belangrijk was dat alle informatie zo compleet mogelijk werd overgenomen van de oude websites. Daarvoor is er veel overleg gepleegd om een goed overzicht te krijgen van alle content. De nieuwe huisstijl stond al, en op basis daarvan is het ontwerp gecreëerd. Belangrijkste was het uitdenken van een heldere structuur waarin de vele content een logische en juiste plek kon krijgen. Voorop stond dat de bezoeker via een eenvoudige en snelle manier de juiste informatie tot zijn of haar beschikking krijgt.

Het eindresultaat

De nieuwe website van InstallQ is een overzichtelijke en duidelijke website, waar veel informatie te vinden is voor elke doelgroep. Via meerdere wegen kan de bezoeker bij de gewenste informatie komen. Alle content van KvINL en Sterkin is zo volledig mogelijk overgenomen en komt op de logische plek tot zijn recht op de nieuwe website.

Bekijk hier de website van InstallQ.