Nieuwe webteksten die passen bij de identiteit van Metaltop

Een nieuwe website gaat pas communiceren als de teksten bij de visie en missie van een bedrijf passen. Zo schreven wij nieuwe webteksten en redigeerden wij bestaande teksten die bij de identiteit van Metaltop passen.

Wat we deden

Webteksten schrijven, bestaande teksten redigeren, content in cms plaatsen

De wens

Begin 2018 sloegen Metalas Machinefabriek en Aludra de handen ineen om verder te gaan onder de naam Metaltop. Zo kan Metaltop, marktleider op het gebied van oppervlaktetechnieken, zijn klanten nog beter van dienst zijn. De nieuwe website van Metaltop en de bijbehorende webteksten moesten aansluiten bij die ambitie.

Onze strategie

Allereerst hebben we ons grondig verdiept in de klant en zijn producten en diensten: in dit geval oppervlaktetechniek. In overleg met de klant bepaalden we de menustructuur. Vervolgens schreven we een eerste versie van de teksten. Na een correctieronde plaatsen we de definitieve tekst in het content management systeem (cms).

Het resultaat

De nieuwe website van Metaltop is modern, overzichtelijk en compleet. De creatie en technische realisatie van deze site verzorgde onze bondgenoot The MindOffice, wij waren verantwoordelijk voor de inhoud.

www.metaltop.nl