Eindredactie voor ‘Talk about Technics’ van Remeha

Remeha brengt vier keer per jaar de nieuwsbrief ‘Talk about Technics’ uit. Dit medium verschijnt in print en digitaal, en vanwege de mooie opmaak met veel beeldmateriaal lijkt hij op een magazine. Stijlmeesters redigeert alle teksten van de nieuwsbrief, meestal een pagina of 12.

Wat we deden

Eindredactie van teksten

De vraag

In Talk about Technics deelt Remeha nieuws en wijzigingen van producten of gebruiksaanwijzingen en handige tips met de klantenkring. Zo willen zij het onderhoud en beheer van hun producten steeds makkelijker te maken. De technische mensen van Remeha schrijven de ruwe teksten, Stijlmeesters verzorgt de eindredactie.

Onze inzet

Het is voor elke schrijver fijn om een tweede lezer te hebben als je iets hebt geschreven. Dankzij ons eindredactie kunnen ook de techneuten van Remeha er zeker van zijn dat de artikelen zonder spelfouten en in heldere, actieve taal in de nieuwsbrief verschijnen.

Het resultaat

Met Talk about Technics heeft Remeha een effectief medium in handen om professionals te informeren, inspireren en ondersteunen. Een extra service voor hun professionele achterban.