Een nieuw onderdak voor Stijlmeesters

Door Stijlmeesters Maandag 16 september 2019
Een nieuw onderdak voor Stijlmeesters

Eind mei trof een grote brand het kantoorpand waar wij samen met The MindOffice en De Hek Online Marketing, onze ‘Bondgenoten in Communicatie’ kantoor hielden. Een brand in een garagebedrijf dat aan ons bedrijfspand grensde, sloeg over op ons kantoorgebouw en maakte deze onbruikbaar. Een roerige periode volgde, waarin we gelukkig tijdelijk kantoorruimte van Hoogerwerf for Office mochten gebruiken. Nu, vier maanden na de brand, zijn we op 16 september verhuisd naar ons nieuwe bedrijfsruimte in het Cincinnati Building aan de Schiedamsedijk in Vlaardingen.

Net als in ons vorige pand delen we ons nieuwe kantoor met onze Bondgenoten in Communicatie: The MindOffice en De Hek Online Marketing. Samen gaan we door waarin we samen zo goed zijn: het creëren van complete communicatiecampagnes en losse communicatie- en reclame-uitingen zoals spraakmakende websites, fraaie publicaties, aansprekende animaties, op maat gemaakte teksten en doordacht communicatieadvies.

Kantoorbezoek
Vanuit onze gloednieuwe kantoorruimte laten wij graag zien wat wij voor u kunnen betekenen. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn, of bent u gewoon benieuwd hoe wij er nu bij zitten? Maak dan gerust een afspraak om een keer langs te komen en ons team in actie te zien in ons nieuwe thuis: Cincinnati Building, Schiedamsedijk 126, 3134 KK in Vlaardingen.


Volgend bericht Vorig bericht