De eerste woorden voor Stijlmeesters zijn een feit

Door Stijlmeesters Vrijdag 4 maart 2022
De eerste woorden voor Stijlmeesters zijn een feit

En die eerste woorden gaan meteen over mijzelf. Ik ben Laura Timmermans, 30 jaar en woonachtig in Spijkenisse samen met mijn vriend en parkiet Scooby. Het is al ruim zes jaar geleden dat ik afstudeerde als journalist. Via diverse omzwervingen in functies als contentbeheerder, online marketeer, communicatiemedewerker en zelfs studie-adviseur ben ik weer ‘terug’ op het nest. Klaar voor een nieuw avontuur als journalist/tekstschrijver.

Zes jaar geleden zwoer ik nooit meer de journalistiek in te gaan, want die wereld paste niet bij mij en ik voelde mij veel veiliger in een afgebakende werkomgeving waar de opdrachten voor me uitgekauwd werden. Noem het jeugdige onzekerheid. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en kom ik heel graag terug op mijn gedachten van toen. Het creëren van content is altijd een passie gebleven en het enige in al mijn vorige banen waarvan ik gelukkig werd.

Niet op zoek

Ik was niet zo zeer op zoek naar een andere baan toen een vriendin mij wees op de vacature van journalist/tekstschrijver bij Stijlmeesters. Een kans die ik niet kon laten liggen! Na twee gezellige gesprekken met Rob en Esmee was voor mij de keuze snel gemaakt. Maar ja…de keuze is niet alleen aan mij. Gelukkig kreeg ik al snel goed nieuws en kon de champagne open.

Aan de slag

Als een kind dat naar Disneyland gaat, stond ik de ochtend van 2 maart op de stoep in Vlaardingen. Veel te vroeg natuurlijk, want dat gebeurt als ik enthousiast ben. Het avontuur is nog maar net begonnen, maar het voelt nu al goed. Ik ben benieuwd wat het mij gaat brengen en kijk ontzettend uit naar alle mooie verhalen die ik mag gaan maken.


Volgend bericht Vorig bericht