Beschrijven van referenties voor Theben

Theben is een toonaangevende leverancier van intelligente, elektrotechnische oplossingen voor energiebesparing en comfort in gebouwen.

Wat we deden

Afnemen van interviews met installateurs die producten en oplossingen van Theben toepassen in hun projecten. We beschrijven hun projecten en ervaringen in pakkende referenties, zoeken naar mooie foto’s en maken daar een mooi vormgegeven PDF van.

De klantvraag

Theben wil de markt inspireren met voorbeelden van wat hun producten en systemen aan waarde toevoegen voor de toepassende installateur en de eindgebruiker. Ze kloppen daar regelmatig voor aan bij Stijlmeesters. Zo schreven we onder andere over de lichtsturing in het gerenoveerde gemeentehuis van Capelle aan de IJssel en de KNX led-dimmers van Theben die zijn toegepast bij het AFAS Circustheater.

Onze aanpak

Eerst praten we met de installateur die het project heeft uitgevoerd met producten van Theben. We vragen naar de technische componenten die de professional heeft gebruikt, maar proberen vooral ook te achterhalen wat deze toevoegen aan het comfort voor de gebruiker, de energiereductie in het gebouw en/of het installatiegemak. We proberen ook te achterhalen hoe de advisering en begeleiding van Theben heeft bijgedragen aan het eindresultaat. En natuurlijk zoeken we naar het verhaal achter het gebouw en het project. Van al deze informatie maken we een kort en bondig verhaal, volgens een vast stramien. Samen met de foto’s die we inmiddels hebben achterhaald, gaat onze vormgever aan de slag om er een visueel aantrekkelijke PDF van te maken.

Het eindresultaat

Theben publiceert onze referenties op de website en biedt bezoekers daar ook de mogelijkheid om de PDF te downloaden en uit te printen. De twee laatste referenties prijken aan de top van de pagina Referenties bij het onderdeel Oplossingen. Ze bieden inspiratie voor installateurs die hier de toepassingen en voordelen van Theben-producten leren kennen. Steeds actueel, gevarieerd en aantrekkelijk.

Bekijk hier de pagina met referenties van Theben.