Beschrijven van projecten en referenties voor Remeha

Remeha is producent en leverancier van verwarmingsoplossingen voor woningen en utiliteitsgebouwen.

Wat we deden

Afnemen van telefonische interviews met installateurs, opdrachtgevers en eventuele andere betrokken partijen over projecten waarbij producten van Remeha zijn gebruikt.

De klantvraag

Remeha vroeg ons enige tijd terug om een projectbeschrijving te maken over de verduurzamingswerkzaamheden bij twee appartementencomplexen van een woningcorporatie in Venlo. In die projecten spelen de producten van Remeha een belangrijke rol. Naar aanleiding van deze uitwerking was Remeha dermate tevreden dat zij ons vroeg om meerdere projectbeschrijvingen te maken. In al die beschrijvingen gaat de aandacht naar de voordelen en oplossingen die de klanten van Remeha voor de eindgebruiker hebben gerealiseerd.

Onze aanpak

Door middel van telefonische interviews verkrijgen we de informatie die nodig is om de projecten goed te doorgronden. Zodra alle details van een project duidelijk zijn, verwerken we deze informatie in projectbeschrijvingen met een vast en herkenbaar stramien. We gebruiken hiervoor een prettig leesbare schrijfstijl waardoor we ervoor zorgen dat de teksten van ingewikkeldere projecten goed leesbaar blijven. Nadat de geïnterviewde personen feedback hebben gegeven op de concepttekst, verwerken we hun opmerkingen en sturen de definitieve projectbeschrijving naar de communicatie-afdeling van Remeha.

Het eindresultaat

Stijlmeesters levert inmiddels met regelmaat een of meerdere projectbeschrijvingen aan bij Remeha. Deze teksten zijn direct klaar voor publicatie op het online platform waarop Remeha alle projecten toont. Bij het aanleveren van de projectbeschrijvingen sturen we als dat voor handen is ook beeldmateriaal van het project op, zodat Remeha de beschrijvingen snel en op aantrekkelijke wijze kan publiceren.