Icoontjes scheppen duidelijkheid voor lezers

Om het voor lezers van de ISSO-publicaties allemaal nog duidelijker te maken, ontwierpen we icoontjes die staan voor de verschillende werkvelden van de installatietechniek en voor de diverse doelgroepen. Zo wordt het in één oogopslag duidelijk wie en wat de onderwerpen betreffen..


ISSO Info

Het relatie bulletin van ISSO. Binnenkort komt nummer 54 er aan.


Uitnodigingen voor seminars en cursussen

Covers van technische publicaties

Dankzij de uitgaven van ISSO blijft technische expertise in de installatiesector up-to-date en kunnen bedrijven voldoen aan wettelijke eisen, actuele normen en richtlijnen. Stijlmeesters draagt hieraan bij met teksten in de toonaard van de doelgroep, met no-nonsense vormgeving en covers die de thematiek pakkend neerzetten. Wij zijn er trots op dit bedrijf al bijna 13 jaar tot onze klantenkring te mogen rekenen.  


Leuke gevelbordjes voor Kennispartners
ISSO streeft ernaar de kwaliteit van de installatiesector structureel op een hoger niveau te brengen. Kennispartners – bouw- en installatiebedrijven die kennis delen met ISSO en met elkaar – dragen daaraan bij. Voor deze bedrijven ontwierp Stijlmeesters een leuk gevelbordje met de ‘eretitel’ die borg staat voor kwaliteit