KNX Nederland

KNX Professionals is een netwerkorganisatie van vakmensen die met de domoticastandaard KNX werken. Stijlmeesters organiseert voor hen kennisbijeenkomsten, brengt nieuwsbrieven en digitale magazines uit en verzorgt vormgeving en teksten van uitnodigingen, websites en andere uitingen. meer ...


Uneto-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Voor deze klant schrijven we artikelen voor diverse magazines, nieuwsbrieven en het verenigingsblad De Verbinding.   meer ...

TVVL

TVVL is een vereniging voor mensen met een hart voor techniek en innovatie. Tegelijkertijd is het een belangrijk kennis- en opleidingsinstituut voor de installatiesector. De vereniging steekt veel tijd en energie in kennisdeling en kennisoverdracht. Dit doet TVVL onder meer via opleidingen, cursussen, lezingen, publicaties en het TVVL Magazine. Het magazine is toonaangevend en wordt zeer goed gelezen onder leden, bedrijven en verwante instanties binnen de sector. Stijlmeesters helpt TVVL bij hun missie om kennis te delen. Op gezette tijden schrijven wij artikelen voor het maandblad TVVL Magazine. Ook de interviews in het meest recente jaarverslag, TVVL Toekomst & Trends 2016, zijn door Stijlmeesters verzorgd. De 'look and feel' van Toekomst & Trends 2016 kreeg door de vormgever van Stijlmeesters tevens een frisse uitstraling.

DWA

De missie van installatieadviesbureau DWA luidt ‘Duurzaamheid werkend maken’. Dat voert het bedrijf uit voor onder meer woningen, kantoren, gemeenten en provincies. DWA maakt die missie dagelijks waar, met adviezen en ontwerpen voor duurzame installaties in de werk-, productie en woonomgeving. De directie vroeg zich af hoe DWA een (potentiële) klant nu kort en bondig uitlegt wie ze zijn, waar ze voor staan en hoe breed hun werkgebied is. Antwoord: een corporate brochure met beschrijvingen van acht boegbeeldprojecten en een uitstraling die past bij DWA. Stijlmeesters verzorgde alle teksten. Gecombineerd met beelden en infographics ontstond zo een XL visitekaartje dat laat zien hoe DWA zijn missie waarmaakt.

QBISnl

Voor een consument, maar ook voor professionals in de bouwwereld, is het lastig de gekwalificeerde installateurs en adviseurs te onderscheiden van de beunhazen. Om daarbij een betrouwbare partner te bieden, is het openbare register QBISnl in het leven geroepen. Daarin staan alleen namen van gecertificeerde en gekwalificeerde installateurs en adviseurs. Van installatiebedrijf voor duurzame energie-installaties tot professionele loodgieter, van gecertificeerde elektricien tot EPA-adviseur. De website is opgericht, gesteund door de overheid en diverse partners waaronder ISSO en RVO, om de kwaliteit in de installatietechniek te bevorderen. Stijlmeesters schrijft wekelijks nieuwsberichten voor QBISnl om het grote publiek, vakmensen, ontwikkelaars, architecten en partners van QBISnl te informeren. Zo blijft de site actueel en goed vindbaar in Google.

Dutch Heatpump Solutions (DHS)

DHS is specialist in duurzame energiesystemen. Het bedrijf beschikt onder andere over een eigen lijn van innovatieve warmtepompen. Stijlmeesters ontwierp voor DHS de website en schreef er de teksten voor. Ook verzorgen we voor dit bedrijf persberichten, projectbeschrijvingen en flyers.  meer ...

Gebruikersplatform Bodemenergie

Bij warmte en koudeopslag in de bodem, kortweg WKO of bodemenergie, wordt de bodem simpel gezegd gebruikt als “thermosfles”. Hoe meer we bodemenergie benutten, hoe minder fossiele brandstoffen nodig zijn. Het online platform Gebruikersplatform Bodemenergie brengt gebruikers en beheerders van warmte- en koude-opslagsystemen, WKO’s, samen en stelt informatie en kennis beschikbaar. Zo helpt het Gebruikersplatform eindgebruikers van een WKO om het systeem te optimaliseren. Een mooi en belangrijk streven van Gebruikersplatform Bodemenergie, waarbij goede communicatie essentieel is. Stijlmeesters helpt het Gebruikersplatform daarbij graag: flyers, persberichten, social media, webteksten en webredactie, nieuwsberichten, interviews met eindgebruikers en artikelen over mooie voorbeelden van WKO’s. Voor al deze media verzorgen wij zowel tekst als beeld.

IKV Ondernemend Vlaardingen

IKV Ondernemend Vlaardingen is HET platform voor ondernemers die willen meedenken en -sturen in de stad. Het collectief draagt bij aan een positief ondernemersklimaat in de stad. Stijlmeesters won, in een consortium met The MindOffice en Vlaardingen24, onlangs een pitch voor de uitvoering van alle communicatie-activiteiten voor IKV Ondernemend Vlaardingen en is daar bijzonder trots op. De komende drie jaar zijn wij, binnen het consortium, hét aanspreekpunt voor de Vlaardingse ondernemersvereniging als het om communiceren gaat.

ISSO

ISSO is een kennisinstituut voor de installatiesector dat de bouwkolom voorziet van technische kennis over installaties. Stijlmeesters werkt al dertien jaar voor ISSO. We hebben aan een half woord genoeg om een goed artikel te schrijven of een technische publicatie vorm te geven.  meer ...

Hager

Of het nu gaat om kabelmanagement, schakelmateriaal of gebouwautomatisering: Hager heeft het. Als elektrotechnisch specialist heeft Hager een dijk van een naam opgebouwd in de markt. Stijlmeesters draagt dat imago uit in beschrijvingen van referentieprojecten en met vakbladartikelen. Daarnaast ontwikkelden we voor Hager een innovatieve bestel-app voor smartphones en tablets.  meer ...

Rijk Zwaan

Rijk Zwaan ontwikkelt nieuwe groenterassen en verkoopt de zaden daarvan over de hele wereld. Het is een belangrijke speler in deze markt. Stijlmeesters voert regelmatig vormgevingsopdrachten uit voor Rijk Zwaan. Zoals een uitgebreide serie informatieposters die de rondleidingen in het bedrijf ondersteunen. Maar ook voor de vormgeving van plattegronden, powerpoint-presentaties en publiciteit rond open dagen draaien we onze hand niet om.  meer ...

IF Technology

IF Technology houdt zich bezig met het ontwerpen, realiseren en beheren van duurzame bodemenergiesystemen, waarbij men gebruik maakt van de warmte en koude die in de bodem aanwezig is. Het bedrijf vroeg Stijlmeesters om de nieuwe teksten voor hun website te schrijven. Dat deden wij op basis van onze uitgebreide kennis van de installatie- en energietechniek en de doelgroep. Dat maakt het communiceren wel zo effectief.

Halmos

Halmos is een vooraanstaand adviesbureau voor de technische voorzieningen in gebouwen, installaties en energetische concepten. Een vak apart. Net zoals het een echt vak is om je bedrijfsactiviteiten die je wilt uitdragen, helder en eenduidig te verwoorden. Daar heeft Halmos Stijlmeesters voor. Wij schrijven en redigeren de webteksten voor het bedrijf, maar redigeren ook hun offerte- en aanbestedingsteksten.

Remeha

Remeha is een vooraanstaande fabrikant van cv-ketels, comfortsystemen, thermostaten en (zonne)boilers. Het bedrijf profileert zichzelf sterk in de markt met innovatieve producten en diensten. Stijlmeesters helpt daar een handje bij. We schrijven en versturen persberichten voor de vakpers en verzorgen op gezette tijden de inhoud van persmappen voor beurzen waar Remeha zich presenteert.

Denhatex

Denhatex is een uitgever van jaarboeken en agenda’s voor zakelijke doelgroepen. Daarnaast informeert zij deze doelgroepen ook steeds nadrukkelijker via websites en portals met actueel nieuws van hun vakgebied. Voor twee van deze websites – gemeentewerken.nl en woningcorporaties.nl – verzorgt Stijlmeesters de nieuwsberichten. Met onze neus steeds bovenop de actualiteit zorgen wij dat het nieuws altijd up-to-date is.